Bel ons nu: +32 11 900 600

Eén platform voor alle websites...

When you have to be right!

Wolters Kluwer biedt professionals in tal van sectoren gespecialiseerde vakinformatie en technologische oplossingen aan. Informatie, software en trainingen die onze klanten helpen beslissingen te maken in hun dagelijkse praktijk en die hen toelaten hun werk efficiënt uit te voeren.

Uit de overvloed aan informatie selecteren hun experts precies wat u nodig hebt. De essentie zonder de ballast, zodat u zeker bent met up-to-date, accurate en relevante gegevens aan de slag te kunnen.

Onze opdracht

Voor Wolters Kluwer België werd samen met het interne team een platform opgezet op basis van Umbraco waarmee alle websites van Wolters Kluwer België kunnen worden opgezet en beheerd.

Dit maakt het mogelijk snel actiesites of nieuwe bedrijfstakken van een website te voorzien... Naast de basisfunctionaliteit met een uiterst flexibel framework zijn er ook diverse oplossingen ontwikkeld voor specifieke wensen.

Invoice One

De eerste website op basis van het website platform voor Wolters Kluwer België was deze van Invoice One, een nieuwe software oplossing voor facturatie in de cloud.

Bezoek de site

Training API

De Wolters Kluwer Training API is een voorziening om externe bedrijven en interne afdelingen te laten koppelen met alle opleidingen van Wolters Kluwer België.  Bij oplevering werd deze alleen nog intern gebruikt maar de bedoeling is om op termijn deze ook extern beschikbaar te maken.

De API geeft de opleidingen binnen Kluwer door en via dezelfde API is het dan mogelijk om in te schrijven op één van de opgehaalde opleidingen.

Business Software

Wolters Kluwer Business Software voorziet bedrijven in hun administratieve software noden.  Onder hun aanbod zitten pakketten voor boekhouding zoals Briljant, KIS of klantenrelatiebeheer (Kluwer Office)

Inschrijvingen op de opleidingen van Wolters Kluwer Business Software worden via de Training API rechtstreeks in de administratie ontvangen.  Bij downtime van de interne omgeving gaan geen berichten verloren door het gebruik van Queueing en bij een spam-aanval op de inschrijvingsformulieren zal dit het systeem niet rechtstreeks belasten.

Bezoek de site

 

 

 

 

 

 

 

 

Wolters Kluwer Opleidingen

Wolters Kluwer opleidingen is een van de grootste opleidingorganisaties met meer dan 1500 opleidingen.  Al deze opleidingen worden vanuit het CRM gesynchroniseerd op de website.  Daarna wordt via de Queueing van de Training API gezorgd dat alle inschrijvingen realtime in het CRM terecht komen waar ze verwerkt kunnen worden.

Alle andere formulieren worden ook via Queueing veilig afgeleverd aan het CRM.  Waar dit voorheen door omslachtige omwegen nog een half uur kon duren worden de berichten nu zo goed als realtime verstuurd naar het CRM.

Bezoek de site

Kleine Lettertjes

Kleinelettertjes.be is een actiesite voor de studenten Rechten.  Hier kunnen zij enkele pakketten bestellen met de Juristenkrant en de VRG-Codex.

Bezoek de site

Sociale Verkiezingen

De sociale verkiezingen zijn verkiezingen die om de vier jaar georganiseerd worden in Belgische bedrijven met ten minste 50 werknemers. Ze worden reeds georganiseerd sinds 1950. Ze hebben tot doel om personeelsafgevaardigden te verkiezen voor het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk en/of de Ondernemingsraad
Bron: Wikipedia

Wolters Kluwer helpt bij het organiseren van deze verkiezingen en deze actiesite helpt daarbij.

Bezoek de site

 

 

 

 

 

 

 

 

Riskreporter app

De app versterkt het veiligheidsbewustzijn van werknemers op een informele, snelle en gemakkelijke manier. Iedere werknemer kan gevaren melden die zich voordoen tijdens zijn dagelijkse taken. De stem van de werknemer is essentieel bij het opsporen van risico’s, maar toch bereiken de bezorgdheden van de werknemers niet altijd de preventiedienst of de hiërarchische lijn.
Bron: HR World

Wij hebben het genereren van de QR code's en de affiche's met de QR code's voor onze rekening genomen.

Download de app