Bel ons nu: +32 11 900 600

Onze filosofie

Altijd eerst een goede analyse

Wij stappen nooit hals over kop in een project, hoe klein ook. De vraag van de klant is voor ons het startpunt van een sterke analyse. Want elke oplossing die we aanbieden, moet het juiste antwoord vormen op het gestelde probleem. En vaak nemen we in één ruk nog wat extra efficiëntie mee in het vervolgverhaal. Want elke oplossing is een deel van een groter geheel. We helpen uiteindelijk de klant om zijn digitale processen eenvoudiger te maken!

Vraag nu een GRATIS analyse van uw website

Transparante projecten maken de beste vrienden

Mastronardi Software heeft maar één enkel doel, een project tot een goed einde brengen. Uiteraard zijn er de klassieke fases zoals de opstart, de functionele analyse, een ‘proof of concept’… Maar elk geslaagd project stoelt vooreerst in een goede communicatie met de klant en transparantie van het begin tot het einde. Of het nu gaat over het verwachtingspatroon, het bewaken van de kosten of de voortgang. Een klant is bij ons een partner in het project.

Wij denken aan uw klanten

Een fijne gebruikerservaring is het begin van een goede zakelijke relatie en primeert in een digitale wereld. Een beheerder kijkt met andere ogen naar een e-commerce systeem dan de klanten die straks komen shoppen. Bij Mastronardi Software zetten we vaak meer dan één bril op. Omdat we weten dat dit goed moet zitten. De klant van de klant is ook Mastronardi Software’s klant.

Umbraco

Wij omarmen Umbraco

Umbraco, gebaseerd op .NET, is een klasbak onder de CMS-systemen. De groten op aarde zoals Microsoft, Peugeot, Heinz en zelfs het eigenzinnig Amerikaanse tech-tijdschrift Wired kozen hiervoor. Met Umbraco kan u gemakkelijk zelf content en media beheren. Een stevige basis, zonder het warm water opnieuw uit te vinden, daar start voor ons alles mee. Code schrijven moet immers nuttig zijn. En dat staat dit platform perfect toe. Vertrekkende van ingerichte websites of e-commerce oplossingen bouwen we dit uit tot een webapplicatie op uw maat!

Van klein naar groot, zolang IT de gemene deler blijft!

Elke onderneming is ooit aan een keukentafel gestart. De eerste digitale noden zijn anders dan wat een groter bedrijf aan IT wil inzetten. Mastronardi Software groeit met haar klanten mee. Een eenvoudige basic website levert ons evenveel vreugde op als het installeren van een uitgebreid e-commerce verhaal met allerhande koppelingen naar diverse aanvullende systemen zoals een CRM en een boekhoudpakket.

Bekijk enkele voorbeelden

Steeds de juiste oplossing op het juiste moment

Geen grootse toeters en bellen wanneer een eenvoudige website, aangevuld met een basispakket aan sociale media voldoende is. Wij volgen wel onze klanten in hun groei en zullen ook steeds periodiek bijkomend advies geven. Want IT moet groei ondersteunen, niet hinderen!