Bel ons nu: +32 11 900 600

We geven mee vorm aan de toekomst van online betalen

De toekomst van online betalen

We kregen van Ingenico de vraag om mee te denken hoe de toekomst van online betalen eruit moet zien.  We werken mee aan het uitzetten van de krijtlijnen.  Hiermee zijn we niet enkel een bedrijf dat voor u online betalingen via Ingenico inzet, maar zijn we ook grondlegger van het online betaalplatform van de toekomst, en dat voor iedereen, ook elke ondernemer die geen klant bij ons is.

Op die manier kunnen we niet alleen maximaal werken aan de technische kant die uw websitebouwer gebruikt om uw betalingen te verwerken, maar ook aan de ervaring waardoor uw klanten nog gemakkelijker kunnen afrekenen op uw website of webshop verbeteren.

Ingenico ePayments (voorheen Ogone)

Ingenico ePayments, voorheen bekend als Ogone, is het grootste online betaalplatform in Europa.  Ingenico is een in Frankrijk gebaseerd bedrijf waarvan het verzorgen van elektronisch betalen via beveilgde transacties hun hoofd business is.  Hun traditionele dienstverlening is gebaseerd op verkoopspunt terminals, maar het bevat ook complete betaaloplossingen en gerelateerde diensten en software voor handelaren.

Wilt u uw bezoekers het zo gemakkelijk mogelijk maken om bij u te kopen?
U hoeft daarvoor niet te wachten op die toekomst... We kunnen u vandaag al helpen.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis analyse