Bel ons nu: +32 11 900 600

De website van uw bedrijf uit Vlaams-Brabant laten zoekmachine optimaliseren?

Wat is SEO?

SEO of Search Engine Optimization is de Engelstalige benaming voor zoekmachine
optimalisatie.

Als uw website niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines, is uw bedrijfswebsite onvindbaar op internet. Dankzij SEO zullen de bezoekersaantallen naar uw website aanzienlijk verhogen.

Wilt u de website van uw bedrijf beter vindbaar maken op internet? Wilt u hoog in Google scoren voor de door u gekozen trefwoorden? Vraagt u zich af hoe u uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines in België, Nederland en het buitenland? Dan kan u een beroep doen op onze SEO specialisten.

SEO Proces

Twee onderdelen van zoekmachine optimalisatie:

Bij een efficiënte SEO of Search Engine Optimization komen twee stappen kijken:

Technisch

Het eerste onderdeel is technisch. Onze SEO specialisten zorgen dat de juiste technische afspraken gevolgd worden waardoor zoekmachines de informatie op uw website gemakkelijk kunnen lezen en interpreteren.

Inhoudelijk

Tijdens de tweede stap garanderen we dat de informatie op uw website zodanig is opgesteld dat de juiste trefwoorden naar boven komen. Hierbij houden onze SEO specialisten er rekening mee dat de tekst zowel relevant is voor mensen als voor de verschillende zoekmachines.

 

 

 

 

 

 

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven te helpen beter online zaken te doen en hun processen te optimaliseren zodat ze online succesvol kunnen zijn.

Onze visie

Door het inzetten van onze expertise en het toepassen van moderne technieken helpen we bedrijven hun markt te domineren.

Hoeveel kost SEO?

De kosten van SEO zijn afhankelijk van de tijd die u wilt dat onze SEO specialisten hieraan besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een afgesproken uurtarief. Neem contact op voor meer informatie.

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website houden wij technisch uiteraard standaard rekening met de zoekmachines. Daarnaast kan u ons uiteraard ook het schrijven van geoptimaliseerde teksten toevertrouwen.

Maak vandaag nog een afspraak

SEO Diensten

  • SEO advies
  • Beter vindbaar zijn in zoekmachines
  • Zoekmachine optimalisatie van uw website
  • Hoog scoren in Google
  • Zoekmachine optimalisatie via technische aanpassingen aan uw webdesign
  • Zoekmachine optimalisatie via zoektermen
  • Meedenken over termen waarop uw doelpubliek zoekt en waarvoor u hoog in Google wil scoren
  • Advies en aanpassing aan de allernieuwste SEO trends